Verdachte stalking opnieuw opgepakt

Gepubliceerd door Angelo Hessel op

Breda / Valthermond – De politie heeft maandagmorgen met toestemming van de officier van justitie een 29-jarige vrouw uit Valthermond aangehouden ter zake stalking. De verdachte werd in mei 2014 ook al hiervoor aangehouden. Ze is in verzekering gesteld.

De verdachte werd eerder dit jaar aangehouden nadat zich bij de politie acht slachtoffers hadden gemeld van stalking. Ze zou de aangevers bestookt hebben met onder meer telefoontjes, sms, whats app- en facebookberichten. Ze werd in verzekering gesteld. Na twee dagen werd zij vrijgelaten waarbij haar werd opgedragen om geen contact meer op te nemen met de aangevers. De rechtszaak werd aanvankelijk gepland op 18 september 2014 voor de politierechter. Zij zal zich echter eind dit jaar voor de meervoudige kamer moeten verantwoorden.

Nieuwe aangiften

In de afgelopen maanden werd duidelijk dat de vrouw toch weer slachtoffers benaderde en via sociale media lastig viel. Tenminste drie aangevers werden opnieuw met berichten bestookt. Hierin werden ook dreigementen uitgesproken. Er hebben zich ook twee nieuwe gedupeerden gemeld. De vrouw wordt er ook van verdacht dat zij telefoonnummers van aangevers op seksueel getinte websites heeft geplaatst.

 

Categorieën: Groot Nieuws