Brand bij V.V Zwartemeer in Klazienaveen

Gepubliceerd door Angelo Hessel op

(VIDEO) Klazienaveen – In een materiaalhok, koffiekamer en ballenhok van voetbalvereniging VV Zwartemeer aan De Planeet is maandagochtend een uitslaande brand ontstaan. Volgens de brandweer waren er duidelijke sporen van een inbraak.
Rond half zeven rukten de brandweer van Klazienaveen en Emmen met meerdere voertuigen uit. Door de bluswerkzaamheden was de felle brand snel onder controle. De schade in de koffie- en ballenhok is enorm.

In het materiaalhok lagen honderden voetballen, hoekvlaggen, trainingshesjes en ander trainingsmateriaal. Deze materialen zijn allemaal verloren gegaan in het vuur. Voor vanavond heeft VV Zwartemeer de trainingen afgelast. Buurman Klazienaveen, dat op hetzelfde complex speelt, heeft Zwartemeer aangeboden om de trainingen over te nemen.

De uitgebrande kleedkamer wordt binnenkort waarschijnlijk afgebroken. De gemeente Emmen wil de andere kleedkamers die door de brand zijn aangetast zo snel mogelijk opknappen.

Brandweerlieden troffen bij de kleedkamer duidelijke sporen van een inbraak aan. De Forensische Opsporing doet hier vandaag onderzoek naar.

Kijk voor meer foto’s op > Klazienaveen-in-beeld/704901982928852?fref=ts

SONY DSC

SONY DSC

Categorieën: Groot Nieuws