Tien mensen onwel bij De Trans in Klazienaveen

Gepubliceerd door Angelo Hessel op

(VIDEO) Klazienaveen – Maandagochtend omstreeks half twaalf is een grote groep cliënten van dagbesteding De Trans aan de Langestraat in Klazienaveen geëvacueerd. De hulpdiensten rukten massaal uit nadat tien mensen in het ‘t Winkeltje op de begane grond van het appartementencomplex de Wiekslag onwel waren geworden. Wat hier de oorzaak van is geweest is nog niet bekend, het zou echter gaan om een rioolachtige lucht!

De brandweer van Klazienaveen, politiemensen en begeleiders van De Trans wisten de mensen vlot in veiligheid te brengen. De mensen die onwel waren geworden werden in een winkel in de buurt opgevangen. Ze zijn allemaal door het ambulancepersoneel onderzocht maar niemand hoefde naar het ziekenhuis. En een groep van ongeveer 30 cliënten kreeg tijdelijk onderdak in een nabijgelegen fietsenzaak van Erik Bruning.

Vandaag zal het pand van De Trans door een gespecialiseerd bedrijf worden onderzocht om te kijken waar de vreemd lucht vandaan is gekomen.

De hevig geschrokken cliënten,aan het begin van de middag met taxibusjes overgebracht naar andere locaties van de Trans in de buurt.

Bericht uit 2013:  www.newspower.nl/mensen-in-klazienaveen-onwel-door-nog-onbekende-oorzaak/

Foto's Fred Hoogland 168 Foto's Fred Hoogland 167 Foto's Fred Hoogland 166 Foto's Fred Hoogland 165 Foto's Fred Hoogland 170 Foto's Fred Hoogland 171

Categorieën: Groot Nieuws