Drie doden en een zwaargewonde bij ernstig ongeluk N36

Gepubliceerd door Angelo Hessel op

Vriezenveen – Op zondagmiddag, omstreeks 16.40 uur, vond er een zeer ernstig ongeval plaats tussen twee personenauto’s op de N36 bij Vriezenveen, ter hoogte van de op- en afrit Oosteinde.

Bij dit tragische verkeersongeval zijn drie dodelijke slachtoffers en 1 zwaar gewond slachtoffer te betreuren.

De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. Vast is komen te staan dat 1 auto op de verkeerde weghelft is beland, de oorzaak hiervan wordt nader onderzocht door de VOA (Verkeersongevallenanalyse) van de politie. De N36 is in beide richtingen tussen de op- en afrit Oosteinde in Vriezenveen tot 20.15 uur afgesloten geweest voor alle verkeer.

Rectificatie slachtofferbeeld
Met betrekking tot informatie over de identiteit en woonplaats van de dodelijke slachtoffers, die eerder door de politie naar buiten is gebracht via Twitter, moet een rectificatie plaatsvinden. In dit proces is, ondanks alle zorgvuldigheid die we hierin betrachten, een pijnlijke fout gemaakt. Onze oprechte excuses voor het onjuiste beeld dat is neergezet. De juiste gegevens van de dodelijke slachtoffers zijn een 58-jarige man uit Appelscha, een 70-jarige man uit Schuinesloot en een 62-jarige vrouw uit Almelo. Het zwaargewonde slachtoffer is een 56-jarige vrouw uit Appelscha. Bron: Politie.nl

Kijk ook op onze Facebook > www.facebook.com/Newspowernl/

Categorieën: Groot Nieuws